PREZENTAREA FIRMEI

 

Firma SC ERATA IMPEX SRL a fost infiintata in anul 1994, in Brasov si are ca obiect principal de activitate comertul cu ridicata al echipamentelor si furniturilor de fierarie pentru instalatii sanitare si de incalzire si ca obiect secundar, operatiuni de mecanica generala.             

Activitatea firmei se desfasoara la punctul de lucru de pe strada Zaharia Stancu nr.9, Municipiul Brasov, Judetul Brasov.     

Comercializeaza angro materiale pentru instalatii ca: tevi (din otel, polipropilena, cupru), fitinguri din fonta (negre si zincate), din cupru, alama, polietilena, polipropilena, robineti pentru apa si gaz, detectoare de gaz, placi de contor, regulatoare de gaz, racorduri de gaz si apa, baterii sanitare.                                                                                                       

De asemenea, SC ERATA IMPEX SRL fileteaza fitinguri din fonta negre si zincate cu dimensiuni de la 3/8” la 4”. Firma produce si stuturi din teavă de otel de la 3/8” la 4” la diferite lungimi filetate la un capat sau la ambele capete in functie de preferintele clientilor, care sunt folosite la imbinarea tevilor utilizate in lucrările de instalatii.                                            

Pe langa aceste produse, firma produce tuburi din aluminiu pentru hote casnice, folosite pentru ventilație.Acestea se produc la diametre de la 80 mm la 300 mm si sunt extensibile la 3m.                        

              

MISIUNEA FIRMEI

 

Scopul firmei este sa produca si sa comercializeze produse de calitate si sa satisfaca cerintele clientilor.

 

VALORILE FIRMEI

 

    Calitate – Oferirea unor produse de inalta calitate.

         Peformanta – Atingerea celui mai inalt nivel prin determinarea in muncă, creativitate, atitudine vizionara si adaptabilitate in functie de cerintele fiecarui client.

         Imbunatatire continua – Furnizarea celor mai noi produse de pe piata, astfel incat sa fie satisfacute nevoile clientilor nostri si achizitionarea continua a unor utilaje performante.