1. Cadrul legal

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat,cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Nu se accepta  returnarea produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizare.

Daca doriti sa returnati sau sa scimbati un produs achizitionat de la SC Erata Impex SRL, il puteti returna catre Erata Impex in termen de 30 zile calendaristice de la primire si se aplica doar pentru persoane juridice.

Costul returnarii este suportat de catre cumparator.

2. Schimbare produse

Daca doriti sa schimbati sau sa returnati un produs achizitionat de la noi il puteti schimba in termen de 30 zile calendaristice de la primire si se aplica numai pentru persoane juridice.

Produs defectuos

Daca produsul primit este defect, va rugam sa ne contactati prin e-mail la office@erata.ro si sa oferiti detaliile legate de produsul comandat, numele si datele firmei si motivul pentru care doriti sa il schimbati.


Am primit produsul gresit

Daca produsul primit este gresit, va rugam sa ne contactati prin e-mail la office@erata.ro si sa oferiti detaliile legate de produsul comandat, numele si datele firmei si motivul pentru care doriti sa il schimbati. 

Erata Impex nu isi asuma responsabilitatea pentru folosirea improprie a produselor. Cumparatorul va purta intreaga raspundere pentru folosirea produselor in conditii neadecvate sau pentru alte aplicatii in afara celor recomandate de companie.