1. Cadru general

Bine ati venit pe website-ul www.erata.ro. Acest site a fost creat cu scopul de a va eficientiza timpul realizarii unei comenzi. Prin utilizarea acestui site va declarati de acord cu termenii si conditiile, care vor fi prezentate mai jos. Ne rezervam dreptul de a retrage sau de a modifica serviciile oferite fara preaviz. SC ERATA IMPEX SRL nu va fi raspunzatoare in cazul in care, din orice motiv, acest website este indisponibil la un moment dat sau pentru o perioada nedefinita.

 

a) SC ERATA IMPEX SRL

Este o societate comerciala, cu sediul social in Brasov, Str.Oltet, Nr.29, Brasov, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J08/521/1994, CUI RO 5314527, proprietar al website-ului www.erata.ro, avand urmatoarele date de contact: tel: +4 0268 548 038, e-mail office@erata.ro.

 

b) PRODUSE 

SC ERATA IMPEX SRL este o companie care are ca obiect principal de activitate comertul cu ridicata al echipamentelor si furniturilor de fierarie pentru instalatii sanitare si de incalzire si ca obiect secundar, operatiuni de mecanica generala.  

 

c) UTILIZATOR

Orice persoana care acceseaza acest website indiferent de motiv.

 

d) CLIENT

Utilizator sau orice alta persoana fizica sau juridica cu care compania a incheiat un contract privind oricare din produse oferite de catre SC Erata Impex SRL.

 

e) COMANDA

Comanda de achizitionare a unuia sau mai multe produse afisate pe website-ul www.erata.ro, realizata de un utilizator al website-ului.

 

2. Confidentialitate

Pentru a intelege practicile noastre, va rugam sa cititi si politica noastra de prelucrare a datelor care reglementeaza, de asemenea, vizita dumneavoastra pe website-ul www.erata.ro.

 

3. Proprietate intelectuala, software si continut

Erata Impex este detinatorul acestui website. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest website sunt proprietatea Erata Impex.

Modelele de produse prezentate in acest website sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si/sau drepturilor de proprietate intelectuala. Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale website-ului sus mentionat si/sau ale lucrarilor si/sau modelelor de produse care sunt reproduse pe website sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare. Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a website-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele de produse care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia in scris de la Erata Impex este strict interzisã. Nu aveti dreptul sa utilizati tehnici de incadrare pentru a include marca, logo-ul sau alte informatii de proprietate (inclusiv imagini, text, aspectul paginii, forma) fara acordul scris al companiei Erata Impex. Vi se acorda un drept limitat, revocabil si neexclusiv de a crea un hyperlink catre pagina home a www.erata.ro atat timp cat link-ul nu denigreaza compania SC ERATA IMPEX SRL si produsele  sale. Nu puteti folosi logo-ul Erata Impex sau alte drepturi de proprietate grafice sau marci inregistrate ca parte a acestei legaturi fara acordul expres in scris.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot sa reflecte o imagine diferita a obiectului prezentat si nu creeaza obligatii contractuale / comerciale sau de alta natura.

 

4. Conditii de Vanzare

Plasarea unei comenzi pentru achizitionarea unui produs se face sub rezerva acestor termeni si conditii. Expedierea produselor poate varia atat in functie de disponibilitatea produselor cat si de modalitatea de livrare aleasa. Erata Impex nu se face vinovata de orice intarziere rezultata din cauza curieratului sau a unor situatii de forta majora. Va rugam sa consultati sectiunea "Livrarea comenzilor" pentru informatii suplimentare.

Pentru a plasa o comanda si pentru a incheia un contract cu Erata Impex trebuie sa fiti o persoana juridica. Pentru a afla detalii legate de plata va rugam sa consultati sectiunea "Cum platesc". Erata Impex isi rezerva dreptul de a refuza orice solicitare facuta de dumneavoastra. In cazul in care comanda dumneavoastra este acceptata, va vom informa prin e-mail.

 

5. Disponibilitate

Disponibilitatea produselor va fi confirmata printr-un mail primit dupa efectuarea comenzii.

O comanda primita nu va fi procesata din urmatoarele motive:

  • Produsul comandat nu este pe stoc;
  • Nu sunt indeplinite criteriile de eligibilitate prevazute in acesti Termeni si Conditii.

Daca intampinati probleme in plasarea unei comenzi va rugam sa ne scrieti la adresa de email office@erata.ro.

 

6. Livrare

De la primirea comenzii dumneavoastre si confirmarea platii integrale a produselor ne propunem sa va livram produsele in termen de 1 saptamana, daca stocul ne permite. 

Erata Impex isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Erata Impex care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

Livrarea produselor comandate se realizeaza prin transport cu autoutilitarele proprii sau prin curier, in zonele din Romania in care Erata Impex nu are acoperire. Clientii din Brasov vor ridica produsele de la depozitul firmei, care este situat pe Str.Zaharia Stancu nr.9.

Transportul produselor livrate prin curierat va fi achitat de catre client, iar plata se va face inainte de livrarea produselor.

 

7. Termen de livrare

Termenul de livrare este intre 1 si 7 zile calendaristice, socotit de la data confirmarii comenzii dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.

 

8. Schimbare sau returnare produse

Daca doriti sa schimbati sau sa returnati un produs achizitionat de la noi il puteti schimba in termen de 30 zile calendaristice de la primire si se aplica numai pentru persoane juridice.

Produs defectuos

Daca produsul primit este defect, va rugam sa ne contactati prin e-mail la office@erata.ro si sa oferiti detaliile legate de produsul comandat, numele si datele firmei si motivul pentru care doriti sa il schimbati.


Am primit produsul gresit

Daca produsul primit este gresit, va rugam sa ne contactati prin e-mail la office@erata.ro si sa oferiti detaliile legate de produsul comandat, numele si datele firmei si motivul pentru care doriti sa il schimbati. 

Erata Impex nu isi asuma responsabilitatea pentru folosirea improprie a produselor. Cumparatorul va purta intreaga raspundere pentru folosirea produselor in conditii neadecvate sau pentru alte aplicatii in afara celor recomandate de companie. 

 

9. Plata

La primirea comenzii dumneavoastra vom trimite un mail prin care va vom cere sa confirmati comanda. Marfa nu va fi expediata pana la aceasta verificare.

 

10.  Dispozitii finale

   

   a) Forta majora

Erata Impex nu este raspunzatoare in caz de forta majora pentru functionarea serviciilor si indeplinirea obligatiilor contractuale. Erata Impex, partenerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in executarea obligatiilor contractuale sau in continutul furnizat pe website-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Erata Impex. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Erata Impex, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Erata Impex, erorile de operare, greva etc.

    b) Jurisdictie/Legislatia aplicabila

Acest document "Termeni si conditii" este guvernat si interpretat in concordanta cu legile din Romania iar orice disputa nascuta in si in legatura cu prevederile de mai sus va fi solutionata pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

    c) Nerespectarea prevederilor

Utilizatorii vor despagubi Erata Impex pentru orice prejudiciu cauzat - in caz de nerespectare/incalcare a prevederilor prezentului document intitulat "Termeni si conditii".