Iti respectam confidentialitatea

Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor dumneavoastra si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti cu exceptia stabilirii contactului incheiat care presupune actiuni precum: livrarea unui produs catre adresa specificata, verificarea efectuarii platilor si alte controale de securitate. Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii dumneavoastra privind situatia contului de pe erata.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Erata.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter.

 

Securitatea datelor

In cursul procedurii de inregistrare, va alegeti un nume de cont si o parola. Sunteti singurul responsabil pentru pastrarea caracterului confidential al contului dumneavoastra, precum si a parolei si al tuturor actiunilor pasibile de a fi executate in contul si/sau cu parola dumneavoastra. Va angajati sa informati imediat Erata Impex cu privire la orice utilizare neautorizata a contului si/sau parolei dumneavoastra, precum si sa va asigurati ca va deconectati la iesirea din fiecare sesiune. Daca doriti sa va verificati informatiile personale pe care le-ati transmis ne puteti contacta prin email sau telefon. Va vor fi oferite aceste informatii in urma confirmarii adresei de email si a parolei folosite, deci este foarte important sa nu dezvaluiti aceste date altor persoane. Erata Impex nu va putea fi facuta responsabila in caz de pierdere, dauna sau lipsa a beneficiului rezultand din neindeplinirea de catre dumneavoastra a acestor obligatii.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Buna ziua, 

 

Din 25.05.2018 intra in vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27.04.2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene L 119 (4.5.2016).

In calitate de operatori de date cu caracter personal, avem obligaţia de a respecta cu stricteţe dispoziţiile legale privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. De aceea, vă informăm ca datele dumneavoastră de contact se află în baza de date a societății SC ERATA IMPEX SRL, fiind obtinuțe ca urmare a colaborarii cu  dvs. / societatea dvs. în calitate de client, potențial client, sau furnizor al societății noastre, sau în orice alt context în care dvs. ați oferit datele dvs. reprezentanților societății noastre pentru a primi astfel de mesaje informative.

 

SC ERATA IMPEX SRL transmite periodic raspunsuri la cererile de oferta ,extrase de cont ,  notificări,  oferte personalizate, prezentări și alte diverse comunicări. În contextul intrării în vigoare si respectarii Regulamentului (UE) 2016/679 (GDPR), ne-am bucura să rămânem în legătură și pe viitor. Din acest motiv, vă rugăm, până la data de: 25.05.2018,  sa ne dați un raspunsl și sa ne transmiteți decizia Dvs. referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, astfel:

 

  • DA = doresc să continui comunicarea. 

Notă: Pe viitor, vă puteți retrage consimțământul în orice alt moment, când nu mai doriți să primiți noutăți, notificări,oferte personalizate, răspunsuri la cererile de oferte, prezentări și alte diverse comunicări, lansate de societatea noastră. 

                

  • Nu = nu doresc să continui comunicarea. 

NotăOdată ce v-ați exprimat dezacordul, nu vom mai procesa datele dvs. personale. În absența răspunsului dumneavoastră, trimis înainte de 25.mai.2018, nu veți mai primi comunicări din partea noastră.

 

Vă asigurăm că datele Dvs. personale sunt protejate, prelucrate și gestionate de noi, prin implementarea de măsuri tehnice, proceduri interne și organizatorice specifice, precum și prin aplicarea unor bune practici de protecție a datelor.

  VĂ MULȚUMIM ptr timpul acordat si  așteptăm să ne răspundeți până: 25 mai 2018.